Am (re)incercat timp de 1 luna sa ascult radiourile noastre nationale, pentru ca din pacate timpul nu mi-a mai permis sa ma ocup de proiectul personal MB Music. Nu e prima data dupa mult timp cand fac asta, poate pentru ca am simtit nevoia de schimbare. Din pacate, nici de data asta nu am rezistat prea mult timp sa ascult un post anume.

Am senzatia ca posturile noastre nationale au niste directori muzicali, playlist manageri sau cum Dumnezeu le-or zice, care sunt de pe alta planeta. Am urmarit ieri dupa amiaza MTV Hits, MTV Dance si MTV Live si in doua ore am descoperit nu stiu cate hituri de care 21, Kiss, Pro sau Zu nici nu au auzit. In schimb imi repeta la nesfarsit un heavy rotation care ma oboseste psihic.

Uite asa am trecut in a-mi indrepta atentia catre playlisturile cu muzica de pe Youtube. Mai precis am avut rabdarea de a descoperi muzica noua pe care am aranjat-o frumusel in playlisturi cu videoclipuri ce se redau automat. Platforma video a devenit destul de populara in ultimul timp in randul utilizatorilor ce dau play la muzica si se bucura de artistii si genurile preferate. Mai mult pe baza preferintelor muzicale primim si sugestii de clipuri muzicale de la artistii preferati si nu numai.

Asa am dat peste ultima piesa in care Jennifer Lopez face featuring cu Pitbull si mai tinerelul Prince Royce. Piesa lui Royce se numeste Back it up iar cantaretul, care a crescut in acelasi cartier ca si J-Lo, incearca sa o cucereasca pe aceasta. Nu deranjeaza pe nimeni diferenta de varsta intre cei doi pentru ca Jennifer arata senzational la ai sai 45 de ani.

Daca mai punem la socoteala ca ne canta si in spaniola si ca avem parte de o piesa ritmata de vara, eu cred ca melodia ar putea fi un hit ce ar avea succes daca playlist managerii radiourilor de la noi ar avea mintea mai deschisa si ar mai invata ce inseamna muzica mai variata. Poti difuza hituri din 2015 ore bune la rand fara sa le repeti obsesiv din ora in ora (daca ar fi sa ma gandesc la Zu).