"Suicide Squad" este unul dintre cele mai asteptate filme din 2016, cu o distributie impresionanta, formata din nume ca Will Smith, Viola Davis, Margot Robbie si Jared Leto.

Trailerul a resuit sa ii impresioneze pe fani, care au aplaudat minute in sir, in special aparitia lui Jared Leto in rolul Jokerului, de la finalul trailerului. Imaginile ii prezinta pe rand, pe totii eroii din film: Will Smith apare in actiune, in rolul lui Deadshot, iar Margot Robbie fura toata atentia in rolul lui Harley Quinn. Cinefilii sunt impresionati de ce au vazut, catalogand "Suicide Squad" ca un film cu super eroi nemaintalnit.

Regizorul David Ayer a fost laudat de colegii sai, in special de Will Smiht, care a spus ca este un maestru si un regizor unic.

Filmul ajunge in cinematografele din intreaga lume pe 5 august 2016.  filmul "Suicide Squad" urmareste povestile eroilor negativi incarcerati din universul DC Comics, carora li se ofera o sansa de a iesi mai repede din inchisoare daca accepta sa participe la misiuni secrete guvernamentale. Insa, sansele lor de a supravietui din misiune sunt extrem de mici.

Regia si scenariul ii apartin lui David Ayer, cunoscut pana acum pentru filme ca "Fury", "Sabotage", "End of Watch" sau "Street Kings".



Bad boys are coming to town. Suicide Squad" este unul dintre cele mai asteptate filme din 2016, cu o distributie impresionanta. Detalii pe http://www.bogdan-chirea.ro/2015/07/imagini-spectaculoase-din-noul-film.html

Posted by CineFan TV on 26 Iulie 2015