Cel mai nou proiect al actritei Nicole Kidman, Queen of the Desert va duce spectatorii in fascinanta lume a desertului. Filmul prezintă evenimentele din viața lui Gertrude Bell (Nicole Kidman), o tânără curioasă și cu spiritul aventurii, dornică să descopere viața din afara Angliei.

Gertrude se duce la ambasada Marii Britanii din Teheran unde îl întâlnește pe secretarul ambasadei, Henry Cadogan (James Franco), de care se îndrăgostește. Gertrude alege o viață plină de aventură și neprevăzut. În călătoriile sale îl întâlnește pe T.E.Lawrence (Robert Pattinsion), cunoscut ca Lawrence al Arabiei.

Filmul “Queen of the Desert” are la bază adevărata poveste de viață a lui Gertrude Bell, un personaj proeminent al vieții politice britanice de la începutul secolului XX. Aceasta a jucat un rol cheie în modelarea viziunilor politice din Orientul Mijlociu, după colapsul Imperiului Otoman.

Din distribuție fac parte Nicole Kidman, James Franco, Robert Pattinson și Damian Lewis.

Nicole Kidman are un nou proiect interesant in care joaca alaturi de Robert Pattinson si James Franco. Regina desertului ne duce in timp si ne arata o poveste inspirata din fapte reale.

Posted by CineFan TV on 25 Iulie 2015