Avându-i în distribuție pe Jamie Dornan (“50 Shades of Grey”) si pe Gillian Anderson (“The X Files”), serialul Crimele din Belfast spune povestea a doi vânători: un criminal în serie care îşi alege victimele la întâmplare şi celălalt, un detectiv talentat care ajută la prinderea lui.

În timp ce se ascunde în spatele imaginii de soț și tată ideal, Paul Spector face victime în Belfast și în jurul orașului. Poliţia nu găsește elemente comune ale crimelor iar Stella Gibson este detașată pe o perioadă de 28 de zile de la Poliția Metropolitană din Londra pentru a revizui investigația. Detectivul își dă imediat seama că toate crimele sunt realizate de aceeași persoană și pornește în căutarea ucigașului.

Premiată cu Emmy şi un Glob de Aur, Gillian Anderson interpretează rolul Stellei Gibson, un detectiv de succes, expert în omucideri. La fel ca în primul ei rol principal într-un serial de investigaţie (The X Files), Anderson aduce inteligenţă şi profunzime personajului ei. Jamie Dornan îl întruchipează pe Paul Spector, nemilosul criminal în serie urmărit de Stella.

Gibson înțelege psihologia criminalilor în serie și ştie cum să îi găsească. Sub conducerea ei, echipa, printre care se află și patologul Reed Smith, interpretat de Archie Panjabi (Good Wife), investighează cazul din toate unghiurile, descoperind o rețea complexă de crime.

Dezvăluind cum funcționează o echipă modernă de investigație, acest thriller are mai puține elemente specifice unui film tipic polițist, punând accent pe jocul de tip șoarecele și pisică și pe tensiunea dintre vânător și cel vânat.
Din distribuția filmului fac parte: Gillian Anderson (The X Files), Jamie Dornan (Once Upon A Time), Archie Panjabi (The Good Wife), John Lynch (Sliding Doors), Simon Delaney (Father & Son), Laura Donnelly (Merlin), Stuart Graham (Tinker Tailor Soldier Spy), Michael McElhatton (Perrier’s Bounty), Bronagh Waugh (Hollyoaks) şi Ian McElhinney (Game of Thrones).


Serialul „Crimele din Belfast”, poate fi urmarit din 23 august si pe micile ecrane din Romania pe Paramount Channel.




Vanator sau vanat? Crimele din Belfast - premiera in 23 august, la ora 22.
Posted by Paramount Channel Romania on 18 August 2015