Ei, da asta da veste imbucuratoare pentru fanii serialului HBO Game of Thrones. Daca nu ai auzit inca de serial inseamna ca nu ai nici o treaba cu televiziunea sau cu internetul. Pana una alta, serialul fenomen care recent a incheiat sezonul cu numarul cinci si a ajuns din urma cartile scrie de George R.R. Martin.

Daca pana acum se cunostea povestea, cel putin de catre cei care au citit si volumele autorului, de acum inainte totul este un mister. Asa ca, va trebui sa asteptam cu sufletul la gura urmatoarele sezoane pentru a vedea cine pe cine mai omoara si cine va ajunge intr-un final rege.

Cu siguranta toti au fost mai mult decat socati cand personajul favorit al publicului a fost omorat cu brutalitate in finalul sezonului 5. Zvonurile indica ca Jon Snow ar urma sa apara si in sezonul acesta, ale carui filmari au demarat recent in Belfast. Mai multe persoane spun ca l-au vazut pe Kit Harington la filmari, avand look-ul personajului pe care il interpreteaza. Nu stim insa daca este vorba de scene care implica niste rememorari sau poate personajul va fi reinviat, reincarnat etc.

Pana sa aflam ce se va intampla cu Jon Snow, fanii serialului vor avea ocazia sa mai urmareasca cel putin inca 3 sezoane de acum inainte. Excelenta veste vine de la responsabilul HBO, Michael Lombardo, care a anunțat recent ca "Game of Thrones", serialul vedeta al postului, va avea cel putin 8 sezoane.

"Întrebarea este cât de departe, după al 7-lea sezon, putem ajunge. David Benioff și Dan Weiss — directorii de creație ai serialului — consideră că mai sunt încă doi ani după al șaselea. Mă bucur că au ajuns la această idee. Este ceea ce avem acum în vedere", a spus responsabilul HBO.
Cat despre ce ne asteapta in sezonul 6, Emilia Clarke ne asigura ca vom avea si mai multe surprize decat in orice alt sezon al serialului.