Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Ideei originale pentru designul camerei, fototapetul

Atractive, elegante, rafinate si jucause, asa se caracterizeaza gama modelelor de fototapet pe care BeeStick vi le pune la dispozitie. Ie...


Atractive, elegante, rafinate si jucause, asa se caracterizeaza gama modelelor de fototapet pe care BeeStick vi le pune la dispozitie. Ieftin si usor de instalat, fototapetul este alternativa economica pentru redecorarea unei incaperi.

Un fototapet ales cu gust in functie de cromatica incaperii si a elementelor de design existente, poate schimba sau completa look-ul apartamentului. Disponibil in doua categorii si 8 dimensiuni diferite,  atat cei mici cat si cei mari pot gasi un model potrivit.

Pentru cei mici regasiti modele cu: Winnie the pooh,Mickey MouseZanePrinteseAlba ca zapadaCarsSpiderman, NemoAvengersMinnieDaisy, Ariel,Pirati, etc.
Modelele floralesiluetele de oraspeisajele montane sau tropicale cat si multe alte elemente, le-am preagtit special pentru cei mari.

Sfatul BeeStick: Folositi fototapetul pentru a masca mult mai bine eventualele urme de murdarie sau de uzura inevitabile intr-o casa locuita.

Fototapete promotii
Spor la decorat!

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS