Pixels e cea mai grozavă comedie de acţiune în care extratereştrii atacă Pământul, inspirându-se după jocurile video din anii 1980.

Povestea filmului incepe atunci cand Imagini din jocuri video vechi ajung la niste extraterestrii din alta galaxiei, care le interpreteaza drept o declaratie de razboi venita din partea pamantenilor. Ca urmare, ei lanseaza un atac asupra Terrei, folosind drept strategii diverse manevre pe care le-au vazut in jocuri. Presedintele american Will Cooper se vede nevoit sa isi sune prietenul cel mai bun din copilarie, Sam Brenner, campion al jocurilor pe computer in anii ’80 si sa-l roage sa conduca defensiva impotriva extraterestrilor.

Filmul e produs de Happy Madison şi 1492 Pictures. La cârma filmului Pixels a fost invitat Chris Columbus, care a contribuit la definirea filmelor din anii 1980, scriind scenarii cum ar fi Gremlins sau The Goonies, regizând apoi comedii clasice cum ar fi Home Alone sau Mrs. Doubtfire.

Rolul principal îi aparţine lui Adam Sandler, care este totodată şi producătorul filmului. Pentru a realiza acest proiect, realizatorii de la Happy Madison şi 1492 au adus pe platou o distribuţie plină de talente ale comediei: Adam Sandler, care este şi producătorul filmului, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage şi Josh Gad, care împreună construiesc o echipă de eroi unici, chemaţi să salveze omenirea.

Lista celorlalţi eroi ai filmului seamănă cu o echipă de războinici digitali din anii 1980: PAC-MAN™, Donkey Kong™, Centipede®, Galaga™, Frogger, Q*bert™, sau Space Invaders™, printre mulţi alţii.

Filmul ruleaza deja in cinematografele de la noi.
Povestea crearii filmului Pixels - O aventura digitala

Pixels e cea mai grozavă comedie de acţiune în care extratereştrii atacă Pământul, inspirându-se după jocurile video din anii 1980.

Posted by CineFan TV on 4 August 2015