Canalele Cinemax va aduc in septembrie filme si seriale de succes. Puteti viziona titluri precum Jack Ryan, Agentul din Umbra, Sugar, Bolnav din dragoste, Baietii din Jersey,Foxcatcher si Wiplash.

Tot la Cinemax veti putea urmari si sezonul doi al serialului Crimele din Belfast.

BĂIEȚII DIN JERSEY- JERSEY BOYS
Ecranizarea lui Clint Eastwood a foarte apreciatului și premiatului muzical Tony, ai cărui protagoniști sunt patru tineri din New Jersey. Ei sunt cei care vor înființa ”The Four Seasons”, renumita formație rock a anilor ‘60.

Versiunea pentru marele ecran a regizorului de Oscar Clint Eastwood, este vorba despre ecranizarea unui răsunător succes de pe Broadway, muzicalul Tony. ”Băieții din Jersey” spune povestea unor tineri din vremea anilor ‘60, patru băieți din New Jersey care nu erau deloc fanii regulilor și ai legii. Ei vor înființa legendara formație rock ”The Four Seasons”. John Lloyd Young este cel care îi dă viață lui Frankie Valli, solistul trupei. Urmărim povestea încercărilor și triumfurilor lor care sunt însoțite de melodii ce au influențat generații întregi. Printre acestea, "Sherry", "Big Girls Do not Cry", "Walk Like a Man" și multe alte hituri clasice care au ajuns să fie îndrăgite de noi generații de fani și datorită muzicalului care a fost mai mult de opt ani pe Broadway.

FOXCATCHER


O dramă inspirată de fapte reale care se concentrează pe povestea de viaţă a lui John Du Pont (Steve Carell), moştenitorul companiei de produse chimice Du Pont care suferea de o formă de schizofrenie paranoidă şi care ajunge să-l ucidă pe prietenul lui de-o viaţă, Dave Schltz (Mark Ruffalo), un luptător de wrestling premiat cu aur la Jocurile Olimpice.


JACK RYAN: AGENTUL DIN UMBRĂ

Analistul CIA Jack Ryan descoperă dovezi ale unei conspirații rusești care va distruge economia americană. El încearcă să-și protejeze logodnica în timp ce lucrează cu mentorul lui, William Harper, ca să oprească un complot terorist devastator.

Această poveste originală îl are în centru pe tânărul Jack (Chris Pine) în timp ce acesta descoperă un complot financiar. Filmul îl urmărește de la momentul 11 septembrie 2001, în timp ce-și execută turul în Afghanistan, care l-a traumatizat pe viață, și, apoi, când se angajează la unitatea financiară din cadrul CIA unde devine analist și protejatul lui Harper (Kevin Costner). Când Ryan crede că a descoperit un complot al rușilor de a distruge economia Statelor Unite, trece de la a fi un analist la a deveni un spion și trebuie să se lupte să-și salveze viața și să-i protejeze pe mulți alții în timp ce încearcă să protejeze cel mai important lucru pentru el, relația lui cu logodnica sa, Cathy (Keira Knightley).

Program Cinemax Septembrie 2015
Program Cinemax 2 Septembrie 2015