Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Tina Fey şi Amy Poehler au devenit surori in filmul Sisters

În regia lui Jason Moore, cunoscut pentru serialul “Dawson’s Creek”, dar şi pentru musicalul “Pitch Perfect“, comedia “Sisters” le pune p...


În regia lui Jason Moore, cunoscut pentru serialul “Dawson’s Creek”, dar şi pentru musicalul “Pitch Perfect“, comedia “Sisters” le pune pe Amy Poehler şi Tina Fey în ipostaza unor femei adulte care nu se pot detaşa de obiectele, casa şi emoţiile cu care au crescut. Intriga din “Sisters” se declanşează atunci când părinţii (James Brolin şi Dianne Wiest) celor două surori scot la vânzare casa în care ele au copilărit fără să le anunţe în prealabil. Camera fostelor adolescente e încă ticsită cu toate posterele, jucăriile şi premiile adunate în liceu, iar surorile nu dau niciun semn că ar fi în stare să se detaşeze de tot maldărul de “chestii”.

Alături de Tina şi Amy, se vor mai strădui să dea savoare comediei “Sisters” şi Maya Rudolph, Ike Barinholtz, John Leguizamo şi John Cena. Tina Fey şi Amy Poehler au găzduit cu succes Globurile de Aur, după ce cuceriseră deja publicul cu apariţiile lor în seriale tv sau în emisiuni de comedie. Umorul lor plin de ironie şi sarcasm a impus o atmosferă lejeră, în care marile staruri de cinema s-au putut distra atât în 2013, cât şi în 2014 la galele Golden Globes.

Comedia Sisters va avea premiera in cinematografele de la noi in luna decembrie a acestui an.Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS