Trainwreck este cel de-al cincilea film regizat de Judd Apatow si ne aduce iar un personaj pe care îl vom uita cu greu, în interpretarea unei nou-venite în lumea comediei, Amy Schumer (Inside Amy Schumer), care preia și funcția de scenaristă.

Amy este o femeie care-și trăiește viața fără să se justifice pentru ceva, chiar și atunci când ar cam fi cazul s-o facă…


De când era mică, i s-a băgat în cap de către aventurierul său tată (Colin Quinn) că monogamia nu e realistă. Acum, ajunsă la maturitate, Amy e redactor la o revistă și își duce viața conform cu această “învățătură” părintească; savurează din plin libertatea pe care i-o dă lipsa totală de implicare în legături amoroase serioase, pe care le consideră absolut plictisitoare, când, de fapt, viața ei nu e decât o rutină. Când își dă seama că începe să se îndrăgostească de cel care e subiectul noului articol la care lucrează, un medic sportiv de succes și plin de farmec, pe nume Aaron Conners (Bill Hader), Amy începe să se întrebe dacă nu cumva alți adulți, precum acest tip care chiar pare s-o placă de-adevăratelea, știu ei ceva ce ea nu știe și că s-ar putea să aibă dreptate cei care cred în iubirea care ține o viață.

Comedia îi mai are în distribuție alături de Schumer pe Brie larson, John Cena, Tilda Swinton și LeBron James.

Filmul ruleaza in cinematografele de la noi.