Sursa: PRO TV
De obicei televiziune nationale le ofera in fiecare vara vedetelor principale cel putin o luna de concediu insa gaseste ceva alternative sa inlocuiasca productiile ce intra in vacanta.

Anul acesta insa pare ca se intampla ceva modificari serioase in grila celor de la PRO TV. Ce-i drept, de ceva vreme asistam la cateva esecuri notabile de audiente cu emisiuni mutate de colo colo sau pur si simplu scoase de tot din grila.

Daca oferta postului a inceput sa fie subtire de tot pe timp de vara, se pare ca lucrurile nu se vor schimba nici in toamna, cel putin pe slotul orar day time (emisiuni pe timp de zi).

Dupa revenirea lui Maruta in grila, care isi reia slotul orar 17:30 - 19:00, in grila postului se vor face mici ajustari. O surpriza placuta pentru mine, este ramanerea in grila a emisiunii concurs "Ce spun romanii". Dupa un inceput timid, se pare ca show-ul a prins la public, iar audientele par sa ii fi multumit pe sefi. Incepand de luni 31 august, emisiunea concurs se va muta de la ora 16:00 si va dura tot o ora, adica pana la 17:00.

O adevarata surpriza ramane insa pastrarea in grila a celui de-al doilea talk-show monden, care a avut audiente catastrofale la debut, aducand postul PRO TV pe locul 4 sau mai jos in audiente. Cu toate astea, productia emisiunii pare a fi mai ieftina decat achizitionarea unui serial sau difuzarea unui film.
Mai marii de la PRO TV au decis ca emisiunea cu Razvan Fodor, Vica Blochina, Sore si Nadine sa ramana in grila si sa fie difuzata in intervalul orar 14-16. 

Amuzant este faptul ca pe parcursul zilei vom avea parte de multe reluari. Maruta va fi difuzat in reluare de la 5:30  si de la 10:30 si apoi in direct de la 17:30. Partea mai amuzanta este cu emisiunea "Vorbeste lumea", care va umple slotul orar 12-13, 14-16.

Nu imi este clar daca o vor tine asa toata toamna pe parcursul zilei, insa astept cu interes noile sezoane deja confirmate din Vocea Romaniei, Masterchef si Visuri la cheie.

Pana una alta Maruta a ramas fara band in cadrul emisiunii, dupa 8 ani de colaborare cu cei de la Trupa Zero si RedBlonde. Poate in curand scapam si de alte apucaturi ale lui sau ale echipei de productie.