De vreo luna de zile, am niste contre cu cei de la Vodafone care au probleme cu semnalul in localitatea in care locuiesc, desi au o antena de semnal instalata aici.

Cu toata rabdarea mea de fier, dupa cateva luni in care convorborile in interiorul cladirilor au inceput sa devina imposibile, am decis sa fac o reclamatie scrisa, evident folosind pasii indicati in procedura de efectuare a unei reclamatii de pe site-ul Vodafone.

Articolul asta nu este insa o povestire despre reclamatia facuta la Vodafone, caci cele 30 de zile in care au termen sa imi raspunda nu au trecut inca.

Aflu insa printr-un comunicat de presa ca timp de doua zile cei de la Vodafone intentioneaza sa ofere internet nelimitat tuturor clientilor sai. Cand se va intampla asta aflati pe site-ul itmaniatv.com, unde gasiti si mai multe date legate de darnicia celor de la Vodafone.

Aflu din comunicatul de presa ca Vodafone se lauda ca are semnal 4G in peste 100 de localitati din Romania si ca ar fi cel mai bun semnal la momentul actual.

Cu sinceritate le spun ca mai au de lucru serios la consolidarea stabilitatii retelei 3G care incepe sa scartie si ca in unele zone din Dobrogea (mergand cu masina pe un drum national, nu pe camp) nu au semnal absolut deloc.

Sunt tare curios ce se va intampla in cele doua zile de internet nelimitat pentru toti abonatii. Sa ne rugam ca aceasta sa nu cedeze si sa ne putem folosi telefoanele ca sa vorbim.

Ce-i drept, eu unul trebuie sa ies afara din casa pentru a putea avea un apel telefonic decent, pe un telefon nou achizitionat, care se presupune ca are si 4G, asa ca nu am mari asteptari de la cele doua zile de internet gratuit.

Pana una alta doua teste de viteza de la Vodafone. Unul in interior si unul afara:

Test de viteza - Interior

Test de viteza Vodafone - Exterior

Remarc cu zambetul pe buze, ca in urma cu un an am facut un test de viteza folosind aceeasi aplicatie dar de pe un telefon 3G, in aceeasi zona si rezultatele au fost mai bune.