In urma cu o luna si ceva, plimbandu-ma printre vitrenele frigorifice de la hypermarket mi-a facut cu ochiul o punga de orez cu pui si fructe de mare congelate. Nu sunt eu prea mare fan al produselor din peste, dar am zis sa fac o incercare. Dupa ce am facut o prima testare si am zis ca sunt destul de interesante, am hotarat sa mai facem o incercare.

De data aceasta am incercat sugestia de prezentare de pe punga si am gatit "Paella cu sos de vin alb si lamaie". Trebuie sa recunosc ca nu am respectat intru totul reteta, neavand la indemana sofran si chives. Cu sau fara ele, a iesit un produs interesant, pe care l-am mancat cu placere.

Ingrediente:
1 Punga Edenia Paella de 600 gr,
O lamaie (pentru zeama si coaja),
2 catei usturoi,
1/2 pachet unt,
Ulei,
Sare,
Piper,
50 ml vin alb,
Patrunjel, Oregano


Mod de Preparare:
Am pus untul si uleiul intr-o tigaie mare si l-am lasat se topeasca. Apoi am pus continutul pachetului de Paella si am lasat 1 minut ca sa se topeasca. Am pus usturoiul tocat si coaja de lamaie, am asezonat cu sare si piper si am turnat vinul alb. Am lasat alcoolul sa se evapore si am pus zeama de lamaie, am amestecat bine si am lasat totul sa fiarba la foc mediu, pana a scazut si s-a incorporat in orez. La final am pus dupa gust putin patrunjel tocat marunt si oregano.









Puteti sa serviti cald sau rece, ca garnitura sau asezonat.