Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

The Boss - Sefa

Un film sexist in care doua dintre personaje nu puteau fi interpretate mai bine decat maiestrii in ironii Melissa McCarthy si Peter Dinkla...

Un film sexist in care doua dintre personaje nu puteau fi interpretate mai bine decat maiestrii in ironii Melissa McCarthy si Peter Dinklage. Dacă vrei sa te amuzi la acest film va trebui sa te pricepi la glumele seci, in caz contrar abia vei schița un zâmbet.

 Ce-i drept pentru cei care caută sa se amuze puțin avem parte si de comic de situație.  Trebuie sa recunoaștem ca nici momentele in care Michelle se rănește parca nu ne fac sa radem atât de tare.

Personajul lui Melissa, o mare femeie de succes, încearcă sa se relanseze in afaceri după șase luni in arest si după ce rămâne fără nimic, se lanseaza in lumea vanzarilor de ciocolata cu fetite cercetase pe drept de ajutoare. Evident alături de ea rămâne secretara de care si-a tot bătut joc când i-a fost sefa.

In toată aceasta aventura fiecare va avea ceva de învățat. Am rămas însă cu senzația ca vom uita destul de repede povestea filmului.

 Director: Ben Falcone Writers: Ben Falcone (screenplay), Steve Mallory
 Stars: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage
 

Urmareste cele mai importante noutat din din lumea cinematografiei in fiecare saptamana la CineFan !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS