Noua ecranizare a poveștii din "Cartea Junglei" ne readuce in atenție povestea simpaticului Mowgli. De data asta avem parte de o combinație între actori reali si multe efecte speciale. Peisajele din jungla cu siguranța iti vor tăia răsuflarea însă exista momente in care efectele CGI sunt evidente, mai ales la construcția unor personaje. Merita însă efortul depus de a ne oferi caractere cât mai reale. Povestea in sine este captivanta si avem parte de aventura, dramatism dar si momente de amuzament.

In căutarea de răzbunare celebrul tigru Shere Khan este in stare de orice ca sa pună labele pe "puiul de om" care nu are ce cauta in jungla. Bagheera in schimb va lupta sa il protejeze pe Mowgli. In călătoria lui spre satul oamenilor Mowgli va intâlni personaje precum deja simpaticul urs Baloo. Modul cum reușește sa se folosească de Mowgli ca sa facă rost de miere de la stupii de albine la care nu poate sa ajungă e mai mult decat amuzant.

Simpaticul Neel Sethi face o treaba extraordinara in timp ce actori celebri precum Ben Kingsley, Idris Elba, Scarlet Johanson își împrumuta vocile personajelor. Dacă alegi sa vizionezi versiunea dublata in limba romana, actorii noștri își fac și ei treaba destul de bine.

Neel SethiNeel SethiMowgli (voce)Lupita Nyong'oLupita Nyong'oRaksha (voce)Idris ElbaIdris ElbaShere Khan (voce)
Bill MurrayBill MurrayBaloo (voce)Ben KingsleyBen KingsleyBagheera (voce)Jamie DornanJamie DornanCornel Hathi (voice)
Scarlett JohanssonScarlett JohanssonKaa (voce)Saffron BurrowsSaffron BurrowsNarrator (voice)Christopher WalkenChristopher WalkenKing Louie (voce)


Director: Jon Favreau
Scenaristi: Justin Marks (screenplay), Rudyard Kipling (book)




Urmareste cele mai importante noutat din din lumea cinematografiei in fiecare saptamana la CineFan !