Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Romania mai coboara in clasamentul mondial al echipelor de fotbal

Am promis ca nu ma mai uit la nationala de fotbal a Romaniei si asta am si facut. Nici cu echipele de club mioritice nu ma laud asa tare,...


Am promis ca nu ma mai uit la nationala de fotbal a Romaniei si asta am si facut. Nici cu echipele de club mioritice nu ma laud asa tare, asa ca din partea mea au acelasi tratament.

Pana una alta, FIFA dat publicitatii clasamentul pe luna octombrie al celor mai bune echipe de fotbal la nivel mondial. Ca sa fiu sincer, multa vreme am considerat irelevant un clasament in care eram in primele 20 de nationale ale lumii.

Am in continuare dubii cu privire la prezenta unor echipe in Top 10, precum Belgia. Dar sa revenim la oile noastre.

Conform noului clasament FIFA, nationala de fotbal a Romaniei a mai coborat doua pozitii pana pe locul 34, avand un total de 746 de puncte.

Pana una alta, lider se mentine Argentina, urmata de nationalele de fotbal din Germania si Brazilia.

Cat despre adversarele din grupa de calificare pentru Mondiale, Polonia ocupa locul 15, Danemarca locul 50, Muntenegru se afla pe 56, Armenia ocupa pozitia 125 iar Kazahkstan se afla pe 90.

Pana una alta, pentru nationala de fotbal a Romaniei viitorul suna bine. Pentru alegerile la sefia Federatiei (ne)profesioniste de fotbal se anunta candidatura Anamariei Prodan care ni-l promite pe Reghe drept selectioner.

 

Vai de noi !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS