ACASA GOLD, post detinut de compania CME, ce detine in tara noastra canale precum PRO TV, ACASA, PRO CINEMA si SPORT.ro, a renuntat, se pare, la ideea de a oferi un continut diferit fata de postul ACASA TV.

Timp de mai bine de un an de zile, GOLD, asa cum intentionau sa il redenumeasca cei de la CME, a difuzat seriale americane, mutate de la PRO CINEMA, dar si productii romanesti.

S-ar parea ca rezultatele in audiente nu au fost cele asteptate, iar postul ACASA GOLD are de la inceputul anului o grila noua, axata pe telenovele si productii romanesti, asa cum se intampla la lansarea postului.

In timpul saptamanii, ACASA GOLD are programate difuzari ale serialelor romanesti Daria iubirea mea (2006), Iubire ca in filme (2006) si Pariu cu viata (2011). Canalul are in grila serialul indian Dansul iubirii (2005) si productiile mexicane Fugara (2014) si Complicea (2014).

De remarcat este ca in week-end postul are o grila identica cu cea din timpul saptamanii.


Postul de televiziune Acasa GOLD este cel mai recent post lansat in Romania de CME, ce l-a inceput dorea sa completeze oferta de filme si seriale de postul "mama" ACASA TV. Acesta a difuzat initial telenovele clasice, difuzate in trecut de postul ACASA TV. La inceputul anului 2015, managementul statiei a incercat sa schimbe targetul postului prin difuzarea de seriale americane mutate de pe postul PRO CINEMA.

Nu se stie inca daca postul PRO CINEMA va reveni la formatul initial, dupa ce timp de un an acesta a difuzat doar filme clasice si reluari ale unor emisiuni de pe postul PRO TV.