Mai acum doua zile scriam ca dupa o incercare esuata, cei de la CME au decis sa revina la formatul initial al canalului si sa difuzeze pe ACASA GOLD telenovele si seriale turcesti, romanesti sau indiene.


Pe de alta parte, pentru ca ma intrebam si eu ce intampla cu serialele americane, ei bine a venit si raspunsul. Compania ce detine si PRO TV, ACASA TV, respectiv PRO CINEMA, s-a prezentat in fata Consiliului National al Audiovizualului pentru a solicita modificarea structurii de programe.


Chiar daca sunt deranjati de lipsa continutului sportiv, membrii CNA au decis totusi sa aprobe solicitarea de a se introduce in grila de programe a SPORT.ro a unei cantitati importante de seriale americane.


Ce este amuzant e ca cei de la CME nu au solicitat si schimbarea denumirii postului care va difuza de acum seriale americane si mai putin sport. Costi Mocanu, reprezentantul CME a declarat ca noul sport national al romanilor este privitul la televizor, motiv pentru care s-a decis introducerea de seriale in grila de programe.


Asadar, in afara de programele de stiri (barfe) din sport, o selectie de meciuri din Champions League, Europa League si Cupa Romaniei, pe Sport.ro vor fi difuzate seriale precum Seinfeld, Familia Bundy, Doi barbati si jumătate, MASH, Southern Justice, Prison Break, Cititorii de oase, Spion pe cont propriu, Nikita dar si seriale romanesti precum Vine Politia, Băieți Buni si La Bloc.

De remarcat este ca aceeasi incercare de pastra denumirea postului si de a se axa pe publicul masculin l-au avut si cei de la Intact, care au inlocuit in cele din urma postul GSP TV cu postul de muzica ZU TV.

Ramane asadar de vazut cat timp va mai rezista pe piata postul Sport.ro sub aceasta denumire in conditiile in care noul mananagement al trustului s-a aratat numultumit de continutul si audienta canalului.