Actorii Bogdan Albulescu şi Radu Micu sunt protagonistii serialului "Fara granite", o productie ce se va difuza online si care consta in mai multe episoade despre provocarile prin care sunt obligati sa treaca cei doi.

Web reality-ul “Fara Granite” prezinta 2 prieteni, Radu Micu si Bogdan Albulescu care vor sa isi testeze limitele propunandu-si situatii intrigante unde vor fi nevoiti sa improvizeze pentru a-si atinge scopul. Exemplu: sa supravietuiasca in conditii extreme, timp de o saptamana, pe munte, in salbaticie, fara provizii , fara prim-ajutor, fara echipament si echipa.

Fiecare serie va contine un nou challenge, o noua locatie, un nou scop, toate sub conceptul “fara” si cu un final surprinzator. Subiectul se concentreaza pe faptul că, mai important decât atingerea scopului, este modul in care cei 2 gasesc solutii pentru a depasi provocarile.

Protagonistii sunt complementari, unul coleric, celalalt introvertit, dar amandoi orgoliosi. Actiunea pune accent pe experienta ratarii, pe faptul ca ei nu sunt absolut deloc pregatiti, nici fizic, nici psihic, pentru a face fata provocarilor. De aici rezulta si comedia, prin faptul ca cei 2 NU sunt niste supravietuitori, NU detin cunostinte specializate dar sunt haiosi, iar modul in care relationeaza si interactioneaza urmareste sa implice empatic spectatorul in desfasurarea actiunii.

Seria este filmata integral de cei doi cu o camera GoPro si este impartita in episoade de 5-7 minute fiecare. Din echipa de productie mai fac parte producatorul Emilia Vlad (Cloud9film) si regizorul Alex Fotea ("Pariu cu viata", "Regina", "Daria, iubirea mea", "Inocenta furata").

Fara granite, primul episod:


„Spre deosebire de alte proiecte media la care am lucrat, „Fără granițe” e proiectul nostru de suflet și a avut nevoie de mult timp să se dezvolte. Ani. Când am început, nici macar nu știam că facem un web series. „Râdem tot timpul. Nu am putea să mergem mai departe fără asta. Râdem de ce ni se întâmplă, râdem de ceilalți, dar cel mai tare râdem de noi. De altfel, eu cred foarte tare că cele mai mari drame pe care oamenii le trăiesc, în general, se datorează faptului că se iau prea în serios. Așa că am râs foarte tare când nu aveam unde să dormim în Praga, am râs când ne uitam la vitrine pline cu mâncare fără un ban în buzunar în Viena sau când deliram de nesomn în garsoniera mea din București”, spune actorul Bogdan Albulescu, într-un interviu pentru platforma COOLtura Mall.