Dupa o pauza de ceva ani, PRO TV revine cu un show de dans, putin diferit fata de emisiunea ce a avut 12 sezone si care s-a axat pe cazuri sociale.

Este vorba de formatul clasic creeat de BBC, in care vedetele vor face pereche cu dansatori profesionisti si care a fost difuzat timp de doar un sezon de Antena 1. Show-ul, prezentat de Horia Brenciu nu a avut succes si a fost retras chiar prin difuzarea mai rapida a ultimelor editii.

Zvonurile despre noul show de la PRO TV au aparut dupa ce fosti dansatori de la Dansez pentru Tine au dat un anunt pe Facebook in care recrutau posibili dansatori. Astazi, PRO TV a confirmat ca din primavara va difuza „Dancing with the stars” iar prezentatorii vor fi Mihaela Radulescu si Cabral.



Cu peste 30 de premii la nivel global, show-ul este o competitie de dans intre 11 perechi formate din dansatori profesionisti si celebritati. Cuplurile se intrec live in fiecare editie a show-ului si prezinta, de fiecare data, noi stiluri de dans, pana ce sunt eliminate din competitie.

Mihaela Radulescu si Cabral vor fi gazdele acestui show grandios si le vor aduce telespectatorilor un spectacol extraordinar si foarte multa distractie, spun reprezentantii postului.

Show-ul Dancing with the stars este in productie in peste 49 de tari, printre care Argentina, Australia, Croatia, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Turcia, Suedia sau Statele Unite ale Americii. Rezultatele de audienta pentru versiunea difuzata in Marea Britanie au crescut in fiecare an, ajungand acum sa fie cu 65% mai mari decat in momentul lansarii, in anul 2003, iar in Statele Unite ale Americii audienta atinge 25 de milioane de telespectatori.

Nu exista informatii cu privire la cine vor fi membrii juriului, se pare insa ca Mihai Petre se va reintoarce astfel in tabara PRO TV, dupa ce a ales sa plece alaturi de fosta producatoare Mona Segall.

Emisiunea urmeaza sa fie difuzata din primavara, postul neoferind mai multe informatii in acest sen.t