Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Recomandari hainute pentru copii

Gustul dulce al modei începe să fie pe placul copiilor cu vârste din ce în ce mai mici. Dacă în urmă cu ceva generații, piticii se lăsa...


Gustul dulce al modei începe să fie pe placul copiilor cu vârste din ce în ce mai mici. Dacă în urmă cu ceva generații, piticii se lăsau pe mâna părinților în ceea ce privește hainele, juniorii din prezent sunt cei care dau tonul trend-urilor. Astfel, fiecare mămică trebuie să fie la curent cu noile tendințe în materie de modă, cea mai populară fiind influențele urban-chic. Din fericire, site-ul MrPich.com are toate articolele vestimentare de care ai nevoie pentru a satisface nevoile celor mici!
» Rochițe
» Bluze
» Pantaloni
» Jachete
» Pijamale
Ai de-a face cu un copil care nu acceptă să-l îmbraci cu haine alese întâmplător? Micuța ta știe foarte bine ținuta pe care o va purta a doua zi la școală? Ei bine, asta nu înseamnă decât că ești fericita posesoare a unui urmaș cu un simț estetic dezvoltat din fragedă copilărie. Ceea ce nu este rău deloc! Ba dimpotrivă! Sesiunile de shopping nu vor mai fi o cursă contra cronomentru, iar timpul petrecut în fața sifonierului devine din ce în ce mai scurt în fiecare dimineață.
Copiii, ca și adulții, trebuie să se adapteze într-un fel sau altul tiparelor impuse de societate, dar să-și păstreze totuși nota personală. Astfel de hăinuțe, care nu sunt doar la modă, ci îi face pe cei mici să se simtă bine în pielea lor, le găsești în magazinul online Mr Pich. Iată top 5 al articolelor vestimentare urban-chic, ce nu trebuie să lipsească din garderoba copilului tău!

Rochițe

Micile domnișoare vor avea mereu un cuvânt de spus în alegere hăinuțelor. Este cunoscut faptul că fiecare dintre ele își dorește să se afirme în grupul de prietene și cele mai multe dintre ele reușesc prin intermediul articolelor vestimentare. Desigur, ambalajul nu este totul, dar este important, fapt pentru care trebuie să alegi una dintre rochițele din magazinul online MrPich. Fie că este vorba despre cea Drama Qween, ce pare desprinsă din Lacul Lebedelor, ori rochița Nova Rabbit, cu imprimeu pufos, poți fi convinsă că nu ai făcut o alegere greșită. Cele două sunt fabricate din material de calitate, ce nu se vor uza în timp și care nu sunt foarte pretențioase la curățare.

 Rochita DRAMA QUEEN BangBang CPH Rochita NOVA RABBIT BangBang CPH 
 Rochița DRAMA QUEEN  Rochița NOVA RABBIT

Bluze

Este important ca juniorul să-și formeze propriul stil. Pentru asta, are nevoie de hăinuțe care îl vor face să se simtă foarte încrezător în propriile forțe. Un astfel de articol vestimentar este bluza Layered Circle. Modelul urban-chic, cu petec este exact ceea ce are nevoie fetița ta. Nu i-am uitat nici pe mici poznași. Pentru ei, magazinul MrPich are bluza Superpower, cu glugă și urechi mici atașate. Cel mic se va simți un mic erou, care odată ce va avea gluga trasă pe cap va da frâu imaginației și va salva nenumărate probleme imaginare.
Bluza LAYERED CIRCLE NuNuNu   Bluza SUPERPOWER BangBang CPH
 Bluza LAYERED CIRCLE  Bluza SUPERPOWER

Pantaloni

În garderoba oricărei fetițe trebuie să existe o pereche de colanți, iar în cea a unui băiat pantalonii de trening sunt nelipsiți. Sigur, când copilul are simțul estetic la purtător, aceste articole pot fi oricum, mai puțin banale. Astfel, alege colanții Wayne Striped cu franjuri, care merg de minune cu orice bluză chic. Nici pantalonii Party cu animal print nu sunt deloc de ignorat. Pe cât sunt de arătoși, pe atât de comozi și practici se vor dovedi a fi pentru copiii ce nu obosesc niciodată.
Colanti Wayne Striped BangBang CPH   Pantaloni PARTY BangBang CPH
 Colanți Wayne Striped  Pantaloni PARTY

Jachete

Nicio ținută nu este completă fără o jachetă. Cum era de așteptat, nici aceasta nu poate fi aleasă la întâmplare, ci de pe site-ul MrPich, paradisul hăinuțelor urban-chic. Pentru fetițe poți alege o minunată capă Bat Top, perfectă pentru ieșirile în aer liber, sau pentru diminețile mai reci din drum spre școală. Jacheta Navy Booso, călduroasă, lungă și cu buzunare destul de generoase este piesa de rezistență a oricărui dulap de băiat. Aceasta este potrivită pentru zilele reci, în care totuși nu-i poți ține pe năzdrăvani în casă.
 Capa BAT TOP NuNuNu  Jacheta UNISEX Navy BOOSO
 Capa BAT TOP  Jacheta Navy BOOSO

Pijamale

Un somn bun asigură o dezvoltare armonioasă a celor mici. Ca acest lucru să fie posibil, cei mici au nevoie de pijamale din materiale de calitate, foarte comode și care nu le face pielea să transpire. Bluza Pâine Prăjită pentru fetițe și pantalonii Uni snurk sunt fix ceea ce căutai. Nu au doar un print amuzant ci sunt și fabricate din bumbac, care știm foarte bine cât este de prietenos cu pielea juniorilor.
   
 Pijama PÂINE PRĂJITĂ  Pijama PASTA DE DINTI

http://www.mrpich.com/www.mrpich.com

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS