Dupa ani de zile de chinuri groaznice in care am avut ocazia sa vedem un reality show despre doamne transformate in vedete pentru ca au ocupatia de barfitoare, Antena 1 a decis sa scoata din grila de programe emisiunea "Mireasa pentru fiul meu".

Show-ul de tip reality a debutat odata cu lansarea postului de televiziune Kanal D, mutandu-se apoi pe Antena 1. O emisiune in care timp de luni bune de zile mai multi baieti si fete se aduna impreuna intr-o casa cu potentialele soacre si sunt filmati non-stop in ideea in care oamenii se vor cupla si apoi se organizeaza o nunta.

Emisiunea difuzata in prima parte a zilei de postul de televiziune Antena 1 este la ultimele zile de difuzare, urmand ca din 6 martie pe post sa intre alte doua emisiuni.

Ce intra in loc ?



Prietenii de la 11
Diana Munteanu si Florin Ristei vor prezenta la Antena 1 noua emisiune ”Prietenii de la 11”, o emisiune tip magazin. Emisiunea va debuta pe 6 martie, de la ora 11.00 si va avea o durata de doua ore.

Emisiunea va acoperi subiecte despre tendinte, atat din zonele de life style, medicina, alimentatie, design, amenajari interioare, cat si pe cele din sport, parenting, copii, astrologie si multe altele legate de hobbyuri, pasiuni si zona sociala.



2k1

Emisiunea tip quizz show  „2k1”, prezentata de Mirela Boureanu Vaida debuteaza la Antena 1 pe 4 martie, de la ora 17:00, cu o editie speciala. Emisiunea va fi apoi difuzată zilnic de luni pana vineri, de la ora 14.00, iar sambata de la 17.00 pe tronsonul ocupat pana acum de Mireasa pentru fiul meu (partea a doua).

In fiecare editie sunt invitate trei cupluri care vor trebui sa răspunda la intrebari dintre cele mai diverse, inspirate din povestile lor, ca de exemplu nunta, bugetul familiei sau inceputul relatiei, dar si sa treaca prin tot felul de probe contra cronometru.

Cuplul castigator al fiecarei zile va castiga, pe langa premiile zilnice puse in joc, dreptul de a merge mai departe in concurs.