Vineri seara a debutat sezonul al saptelea al emisiunii Romanii au Talent, singurul show de televiziune ce a reusit sa obtina recorduri de audienta in ultimii ani, cu milioane de romani adunati in fata televizoarelor.

Prima editie nu a avut momente care sa surprinda prea tare, poate si pentru ca, dupa sapte ani romanii nu mai pot fi surprinsi prea tare. Prima editie a fost o combinatie de talente din domenii din ce in ce mai diverse.

Telespectatorii au putut admira un pusti pasionat de aeromodelism, o gasca de mamici care au dansat cu bebelusii pe scena, o trupa de tineri pasionati de violoncel, doi actori simpatici ce au facut baloane de apa, un cuplu ce s-a invartit de mama focului cu role, un tanar de 19 ani pasionat de dans contemporan. Am mai vazut si un spectacol cu papusi, un ventriloc cu un iepuras, o dansatoare pe sarma si una pe tocuri, o echipa de judo si vreo trei cantareti.















Asa cum era de asteptat, ultimul numar al serii a fost si cel care a primit butonul de aur, adica dreptul de a participa direct in semifinala. Acesta a fost obtinut de Paula Rad, o tanara ce a studiat canto si care a urcat pe scena cu stangacie, dar in momentul in care a inceput sa cante O mio babbino caro, juratii au ramas fara cuvinte.

Povestea ei este si una trista intrucat nu a fost angajata in domeniul in care s-a pregatit iar acum este femeie de serviciu.

Prima editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 23 puncte de rating si 53.4% share, de aproape opt ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 2.9 puncte de rating si 6.8% share.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:35, la nivel national, 3.7 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:23, peste 4.4 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.