PRO TV a difuzat aseara prima editie a show-ului Vocea Romaniei Junior in care vedetele sunt copiii talentati cu voci de aur.

Prima editia a show-ului le-a adus romanilor foarte multa bucurie, entuziasm, zambete, emotii si copii extrem de frumosi, cu voci senzationale, care au facut scena sa vibreze si i-au determinat pe antrenorii Andra, Moga si INNA sa apese butoanele si sa-si intoarca scaunele pentru ei. Mihai Bobonete si Robert Tudor au luat in fiecare moment pulsul concurentilor si au fost alaturi de ei cu umor, cadouri si magii.

Vocea Junior a debutat cu cifre mai bune decat Vocea Romaniei, sezonul șapte și asemanatoare cu cele obtinut saptamana trecuta de primul episod Las Fierbinți.

Emisinea jurizata de Inna, Andra și Marius Moga, a avut cifre duble fata de Antena 1 pe toate targeturile. Antena 1 a pus la bataie un film animat: Cartea junglei, urmat de un film de actiune cu Silvester Stallone „Stai că trage mama”.

Prima editie Vocea Romaniei Junior a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Vocea Romaniei Junior a inregistrat 12.6 puncte de rating si 27.6% share, de aproape doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.7 puncte de rating si 14.7% share.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 22:48, la nivel national, aproape 2 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Vocea Romaniei Junior, iar in minutul de maxima audienta de la 21:24, peste 2.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Galerie foto:









Dupa primele auditii, Andra si Marius Moga si-au ales cate 2 membrii in echipe in timp ce Inna are 3 concurenti.

Video Vocea Romaniei Junior:

Andrei Ciurez - Highway to Hell



Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Jessica Lazarescu - Suus, Albania pe vocearomanieijunior.protv.ro


Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Eva Mileah Margina - Jolene pe vocearomanieijunior.protv.ro


Vocea Romaniei Junior - sezonul 1: Daria Rotaru - Alyosha - Sweet People pe vocearomanieijunior.protv.ro