PRO TV va difuza incepand de astazi un nou serial de comedie, intitulat Ai nostri, ce ii are in distributie Emilia Popescu, Constantin Pușcașu, Cristina Mihăilescu, Teodor Corban, Vlad Logigan și Gabriela Popescu.

Noua producție este marca Frame Film Studios, compania care produce serialele Las Fierbinți și Atletico Textila.

Noul serial de comedie de la Pro TV va spune povestea a două familii complet diferite, Ciorbă și Ghica. Acestea au un singur lucru în comun pe care, din păcate, nu îl pot evita: cumetria.

Cei doi copii din familii, Irina și Horațiu, se îndrăgostesc iremediabil și hotărăsc să facă pasul cel mare – căsătoria. Cu toate că interesele celor două familii nu au niciun punct în comun, tinerii îndrăgostiți sunt convinși că acest aspect nu va reprezenta o piedică în calea către fericire. O familie numeroasă.

În familia Ghica, mama este profesoară, tatăl contabil, iar Horațiu, fiul celor doi, este un polițist corect. Deși nu au posibilități financiare foarte bune, au valori foarte bine stabilite, pe care le urmează cu strictețe: sunt onorabili și întotdeauna respectând legea! La polul opus, familia Ciorbă este mai înstărită, însă jonglând la limita legalității. Nu au ajuns chiar la nivelul familiei Soprano, dar Sandu, capul familiei, încearcă din răsputeri! Irina, cea mai tânără fiică, este inocentă și diferită față de toți cei lângă care a crescut.

Povestea serialului urmărește cei doi îndrăgostiți, dar și lupta pentru supremație a celor doi tați, Sandu și Marin.

În rolurile principale:

Sandu Ciorbă (tatăl) - Teodor Corban
Elena Ciorbă (mama) - Emilia Popescu
Irina Ciorbă - Cristina Mihăilescu
Marin Ghica (tatăl) - Constantin Pușcașu.
Veronica Ghica (mama) - Gabriela Popescu
Horațiu Ghica (fiul) - Vlad Logigan

Noua producție urmează să fie difuzată in fiecare joi de la ora 21:30.