Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Asculta piesele ce vor participa la Eurovision 2017

Concursul Eurovision 2017 are loc anul acesta la KIEV, iar timp de trei seri între 9, 11 şi 13 mai, Ucraina va fi inima muzicală a Europe...


Concursul Eurovision 2017 are loc anul acesta la KIEV, iar timp de trei seri între 9, 11 şi 13 mai, Ucraina va fi inima muzicală a Europei. 43 de ţări se vor întrece pentru a obţine râvnitul trofeu Eurovision Song Contest 2017. Spectacolul se va desfăşura la International Exhibition Centre, în Kiev, iar gazdele se pregătesc pentru o scenă fastuoasă. Conceptul are o amprentă circulară, care exemplifică tema pentru concursul din acest an: celebrarea divesităţii.

Pentru a accede in finala, unde se află deja The Big FIVE dar și gazdele din acest an, Ucraina, celalalte tări participante se vor întrece mai întâi în două semifinale.

Iată participanții din prima semifinala, de pe 9 mai:


Semifinala a doua, ce va avea loc pe 11 mai are următoarele piese înscrise în concurs:


Sunt calificate direct în finală următoarele melodii:

Între timp, fanii Eurovision își pot achiziționa biletele la show-ul care va avea loc pe 13 mai. Acestea au fost puse deja în vânzare: cel mai ieftin bilet costă 8 euro, apoi prețul crește în funcție de zona din sală și poate ajunge la 500 de euro, atât cât costă un loc la sectorul VIP, conform siteului concert.ua.

Cele 43 de piese pot fi ascultate integral mai jos:

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS