Ben Tennyson se întoarce să salveze lumea cu noi episoade din seria „Ben 10”, la Cartoon Network! Noile episoade îl prezintă pe energicul Ben, care, în timpul vacanței de vară, descoperă Omnitrixul, un ceas misterios care îl transformă în zece extratereştri prietenoşi diferiţi. Noile episoade vor putea fi urmărite la Cartoon Network, din 20 martie, de luni până vineri, de la 15:05.

Cu noi extratereștri și răufăcători, noile episoade „Ben 10” ni-l prezintă pe Ben, care călătorește prin țară alături de verişoara lui, Gwen, şi de bunicul Max. Atunci când Ben găsește Omnitrixul, un ceas misterios care îl transformă în zece extratereştri  prietenoşi diferiţi, o lume a superputerilor extraterestre se deschide pentru el. De la XLR8, care îl ajută pe Ben să atingă viteze uimitoare, la Cap de Diamant, care îi poate opri pe răufăcători aruncând cristale de diamant, Ben are o mulțime de extratereștri, toți cu puteri extraordinare, fapt ce aduce distracție și aventură.

Câştigătorii concursului „Fii parte a serialului Ben 10”, organizat de Cartoon Network în colaborare cu portalul copiilor din România, www.clopotel.ro, au fost Eduard Paven (9 ani) şi Teodora Paven (5 ani). Cei mici şi-au împrumutat vocea unui personaj din noile episoade „Ben 10".


În plus, Ben 10 nu vine pe jos în România, ci la bordul celebrei sale rulote! Astfel, bătrânul, dar credinciosul mijloc de transport al lui Ben 10 poate fi explorat în perioada 17-19 martie, la Arsenal Park din Orăştie. Acolo, toţi fanii Ben 10 sunt invitaţi să descopere, una câte una, suprizele megadistractive pe care Ben 10 le-a pregatit pentru prietenii lui din România.

Serialul este produs de Studiourile Cartoon Network, având ca producător executiv compania Man of Action Entertainment („Big Hero 6”, „Generator Rex”), cu John Fang („Mixeli”, „Generator Rex”) în calitate de supervising producer