TNT a adăugat o nouă comedie în grila sa de programe pentru primăvara aceasta. Căutări misterioase este o comedie neagră care o aduce în rolurile principale pe Alia Shawkat (Situație de criză), dar și o mulțime de actori tineri, printre care, John Early, John Reynolds și Meredith Hagner. Scenariul serialului este scris și regizat de Sarah-Violet Bliss și Charles Rogers. Serialul va putea fi urmărit din 19 martie, în fiecare duminică, de la 21:05, la TNT.

Căutări misterioase se concentrează pe Dory (Alia Shawkat), o tânără fragilă și frustrată, care nu a fost niciodată muțumită de ea, iar cea mai mare realizare a ei a fost să organizeze un eveniment unde oamenii puteau dona haine. Dory se simte blocată în propria relație cu iubitul ei Drew (Reynolds), un tip lipsit de voință, dar care o iubește sincer, și, în același timp, se simte îndepărtată de prietenii ei, Elliott (Early), un narcisist în adevăratul sens al cuvântului, și Portia (Hagner), o actriță care luptă pentru a echilibra balanța dintre provocările cauzate de insecuritatea cronică și emoțiile puternice pe care le are.

Dory este preocupată peste măsură de dispariția lui Chantal, o tânără din liceu pe care abia o cunoștea și, deși nu sunt detectivi, iar ţelurile lor sunt petrecerile reuşite, Dory, Drew, Elliott și Portia ajung să înțeleagă rapid ce pericol îi așteaptă, încurcându-se într-un complot mult prea sinistru pentru a o găsi pe fata dispărută.

Serialul Căutări misterioase este produs în studiourile Tony Hernandez's Jax Media, studio premiat pentru realizarea unor producții de succes, printre care Broad City, Inside Amy Schumer, Younger, Difficult People, Odd Mom Out și multe altele.