Cea de-a doua parte din seria Gardienii Galaxiei urmeaza sa se lanseze in cinematografe in luna mai iar fanii au primit deja o veste buna din partea regizorului James Gunn.


Intr-un interviu preluat de cei de la Gizmodo acesta a declarat ca „Va fi și Gardienii 3, asta-i sigur. Ma gandesc daca voi mai participa si eu la asta. Ma gandesc la ce vreau si cum o sa-mi petrec urmatorii trei ani din viata. Stiti, vreau sa fac inca un film mare, ar putea fi Gardienii sau altceva? Trebuie sa ma gandesc la asta in urmatoarele saptamani”, a mai declarat regizorul.

James Gunn este cel care a scris si regizat și prima și a doua parte din „Gardienii Galaxiei” iar din declaratia lui reiese ce este posibil ca de o urmatoare continuare sa se ocupe altcineva.

Pana la o parte a treia, fanii sunt invitati sa urmareasca aventurile Gardienilor in partea a doua, in care personajele principale incearca sa ajunga la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie sa se lupte pentru a-si putea intretine familia nou formata. In acest timp, ei descopera misterele care inconjoara originea lui Peter Quill.

Vom avea ocazia sa ne reintalnim cu îi Chris Pratt ca Star-Lord, Zoe Saldana – Gamora, Dave Bautista – Drax, Vin Diese – Groot, Bradley Cooper – Rocket, Michael Rooker – Yondu, Karen Gillan – Nebula. Dar avem si actori care se alatura acum distribuției: Pom Klementieff in rolul Mantis, Elizabeth Debicki – Ayesha, Chris Sullivan – Taserface si Kurt Russell în rolul Ego.