Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Serialul TABU difuzat si pe TV de HBO

Serialul TABU, produs de Tom Hardy, in care acesta are și rol principal, a intrat de week-endul acesta si in grila de programe a HBO. S...


Serialul TABU, produs de Tom Hardy, in care acesta are și rol principal, a intrat de week-endul acesta si in grila de programe a HBO.

Serialul a fost difuzat initial doar pe platforma HBO GO, chiar de la inceputul anului, iar din 17 martie Tabu este difuzat si pe TV, pe toate cele 3 canale.

Tabu este o miniserie suprarealistă ce îl urmărește pe James Keziah Delaney (Tom Hardy), un aventurier, care se întoarce la Londra din Africa. După ce moștenește imperiul de transport al tatălui său, acesta se trezește într-o confruntare cu East India Company.

James Keziah Delaney este un bărbat care a fost până la capătul lumii și s-a întors complet schimbat. Considerat mort mult timp, revine acasă în Londra din Africa în 1814 ca să moștenească ceea ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său și să-și refacă viața. Dar moștenirea tatălui este o avere otrăvită și, având dușmani care se ascund peste tot, James trebuie să navigheze prin teritorii din ce în ce mai complexe ca să evite propria condamnare la moarte.

Înconjurat de conspirații, crimă și înșelăciune, un mister întunecat al familiei se desfășoară într-o poveste volatilă de dragoste și trădare.

Serialul este creat de Steven Knight alături de Tom Hardy și Chips Hardy, iar producători executivi sunt Ridley Scott, Steven Knight și Tom Hardy.Primul sezon al serialului Tabu are 8 episoade iar producătorul Steven Knight a confirmat şi a explicat cam ce aşteptări putem avea de la noile aventuri ale lui James Delaney.

„Cred că nu trebuie să vorbesc prea mult despre asta. În imaginaţia mea, se vor întâmpla lucruri explozive, ceea ce va fi grozav, dacă chiar chiar se vor întâmpla… Destinaţia spre care ne îndreptăm este grozavă, însă nu cred că sunt eu în poziţia de a dezvălui detaliile relevante.

"Cheia este Colonnade", arată şi Tom Hardy. Când James spune ‘Noi suntem americani’, este foarte ambiguu, este zgârcit cu informaţia pe care o are de oferit. În mintea lui, lucrurile se vor clarifica la timpul potrivit”, mai spune actorul.

Într-un interviu oferit anterior postului BBC, Hardy a vorbit şi despre un detaliu de producţie din Taboo – ce a lipsit publicul de o imagine „specială”. „Noroc că a existat acea bucată de pânză pe post de lenjerie intimă, pentru că eu nu am dorit una. Nu putem vorbi de o dramă istorică până când cineva nu se dezbracă şi se acoperă cu sânge. Măcar aşa îţi arăţi determinarea”.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS