Dupa o pauza de ceva ani in care PRO TV a renuntat la emisiunile cu dans, luni seara postul a programat prima editie a show-ului "Uite cine danseaza".

Formatul englezesc al Dancing with the stars, incercat si de Antena 1, i-a adus in primplan pe Florin Calinescu, Gigi Caciuleanu, Andreea Marin si Mihai Petre pe postul de jurati. Alaturi de ei Mihaela Radulescu si Cabral au completat meniul.

Printre concurenti i-am avut pe Alex Velea, Antonia, Liviu Teodorescu, Dana Budeanu, Oana Zavoranu, Joseph Hadad, Sandu Lungu (luptator MMA), Lili Sandu, Rona Hartner, Octavian Strunila, Marius Manole si Anca Serea.

Cei 12 concurenti, care nu au nici o treaba cu dansul, au sarcina de dansa pe diverse stiluri alaturi de partenerii lor, dansatori profesionisti de meserie.

Editia de luni seara a fost marcata de revenirea pe micul ecran al lui Mihai Petre si intalnirea dintre cele doua mari rivale, Mihaela Radulescu si Andreea Banica. Cele doua au fost casatorite cu Stefan Banica Jr. si s-au remarcat printr-o serie de remarci acide adresate una alteia in timpul emisiunii.

Premiera emisiunii Uite cine danseaza, de pe Pro TV, a reusit insa sa obtina audiențe peste show-ul culinar, Chefi la Cutite, de pe Antena 1. Emisiunea de pe Antena 1 a fost invinsa pentru prima dată în acest sezon. La nivelul întregii țări, emisiunea a fost văzută de peste 1,7 milioane de români în fiecare minut. Antena 1 a fost pe locul al doilea, la aproape jumătate de milion de telespectatori distanță.

AUDIENTE LA NIVEL NATIONAL:

1. Pro TV - 1.749.000 telespectatori, rating 9.7, share 22.9
2. Antena 1 - 1.216.000 telespectatori, rating 6.8, share 15.9
3. Kanal D - 1.080.000 telespectatori, rating 6.0, share 14.1
4. Antena 3 - telespectatori 428.000, rating 2.4, share 5.6
5. Romania TV - 350.000 telespectatori, rating 2.0, share 4.6

Marele premiu al show-ului „Uite cine dansează!”, în valoare de 100.000 de euro, va fi direcționat către organizația Hopes and Homes for Children, care sprijină reducerea abandonului copiilor, ajută la readucerea acestora în familiile lor și participă la reforma sistemului de protecție a copilului.

În plus, suma obținută în urma voturilor telespectatorilor, care sunt invitați să își susțină preferații prin vot, va fi direcționată, de asemenea, către aceeași organizație.

Săptămâna viitoare, jurații și publicului vor asista la o dubla eliminare din competiție.Notele juraților și voturile publicului contează în proporție egală și vor fi cumulate, rezultând o medie care va decide cuplurile clasate pe ultimele două locuri și eliminate din show-ul Uite cine dansează!. Prima eliminare se va face după ce perechile vor dansa câte două stiluri diferite.

Ce nu ne-a plăcut:
- dansurile au fost extrem de scurte iar concurentii abia au facut cateva miscari;
- prestatiile juratilor si prezentatorilor s-au remarcat prin dese momente de crispare;
- in loc sa se puna accent pe talentul dansatorilor, multe concurente au preferat sa isi lase la vedere chilotii, sanii sau sa poarta piese vestimentare prin care se putea vedea tot;
- interpretarile bandului din spate a lasat mult de dorit, avand de multe ori tentatia de a schimba canalul din cauza sunetului si a calitatilor vocale ale interpretilor.

Galerie foto: