Postul de televiziune TNT va lansa in aceasta vara un serial dedicat vietii lui William Shakespeare. Will este o dramă neconvențională care urmărește povestea lui William Shakespeare (Laurie Davidson).

Serialul îi are ca producători executivi pe Craig Pearce (The Great Gatsby, Moulin Rouge!, Romeo + Juliet), Shekhar Kapur (Elizabeth) nominalizat la Globul de Aur, Alison Owen (Elizabeth) și Debra Hayward (Love Actually), Vince Gerardis (Jumper), Howard Braunstein (The Informant!, The Client List) și Louise Rosager. Pilotul serialului Will a fost scris de Pearce și se află în regia lui Kapur.



Geniul naiv al lui Will o atrage foarte mult pe talentata, frumoasa și rebela Alice Burbage (DeJonge), fiica lui James Burbage (Meaney), un tâmplar vizionar care a construit primul teatru din Londra, după epoca romanilor. În ciuda faptului că este fiica unui om importat, societatea îi interzice lui Alice dreptul de a avea o carieră în teatru. Fratele ei, Richard Burbage (Inwood), este un talent înăscut, dar este mult prea narcisist, iar uneori exagerează. Întâmplător, întâlnirea sa cu Will face ca cei doi să formeze o echipă iar, în curând, pertenerul scriitor-actor va deveni cea mai răsunătoare colaborare a tuturor timpurilor. Viața lui Will ar fi mai ușoară dacă dramaturgul bogat Christopher Marlowe (Bower), rivalul său,  nu ar fi atât de notoriu.