The Purge, un thriller ce a avut parte de trei filme, lansate in perioada 2013-2016 urmeaza sa fie transformat in serial de televiziune.

Povestea din The Purge se axeaza pe o idee surprinzatoare: o noapte pe an, in Statele Unite sunt permise crimele sau orice fel de nelegiuri, pentru a le permite oamenilor sa faca absolut orice.

Pentru a se proteja de raufacatori, oamenii se baricadeaza la propriu in case, insa acest lucru nu le asigura siguranta. Crimele sunt violente iar modul cum reusesc isi atinga scopul cei cu apucaturi criminale este palpitant. Dupa The Purge (2013) si Purge Anarchy (2014), unde pur si simplu am vazut cum se omoara intre ei, in ultima parte, Election Years , lansata anul trecut, am aflat mai multe detalii despre cum autoritatile se organizeaza pentru a ridica victimele in timpul celor 12 ore de crime. Mai mult decat atat am asista la lupta intre cei care doreau pastrarea acestei legi si cei care o considerau absurda.

Serialul TV urmeaza sa fie produs de Blumhouse, va avea 10 episoade si v-a fi produs de James DeMonaco, creatorul filmului original.