Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Actorul Alain Delon își ia adio de la cinema

Actorul francez Alain Delon urmeaza sa filmeze in toamna ultimul sau film din cariera cinematografica. Filmul urmeaza sa fie regizat de P...


Actorul francez Alain Delon urmeaza sa filmeze in toamna ultimul sau film din cariera cinematografica. Filmul urmeaza sa fie regizat de Patrice Leconte, iar partnera ii va fi actrita Juliette Binoche.

Am vârsta pe care o am, cariera pe care o am, dar am terminat cu asta… nu este sfârșitul vieții mele, este numai sfârșitul carierei mele. Acesta va fi ultimul meu film. Ar fi trebuit să o am pe Sophie Marceau ca parteneră, dar ea avea alte imperative în perioada asta. Juliette [Binoche] a fost aleasă pentru că este o actriță minunată care-mi place foarte mult”.

Titlul filmului nu este deocamdată cunoscut, dar se știe că va fi vorba despre o poveste de dragoste între Delon și Binoche, în regia lui Patrice Leconte.

„Scenariul a aproape terminat. Este o foarte frumoasă poveste de dragoste. Nu are încă un titlu, dar personajul meu seamănă mult cu mine. Un bărbat de vârsta mea, un pic capricios, bătrân și supărat, care găsește dragostea spre finalul vieții”, a declarat Delon.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS