In loc sa rezolve nemultumirile celor care fac naveta inspre orasul Constanta, autoritatile judetene au planuri ce presupun mai multi nervi intinsi la maxim pentru cei care au ghinionul de a fi obligati sa circule cu microbuzele de transport calatori.

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Palaz, a declarat, pentru Radio Constanța, că va face demersurile necesare astfel încât microbuzele sau autobuzele de transport persoane de pe ruta Năvodari-Constanța să nu mai intre în oraș.

Palaz a precizat că acestea trebuie să se oprească la intrarea în municipiul Constanța, așa după cum cere legea, și să nu concureze transportul local intraurban de călători. Totodată vicepreședintele CJC susține că aceasta este modalitatea prin care va crește frecvența autovehiculelor care transportă persoane.

Domnule, Claudiu-Iorga Palaz, am senzatia ca ar trebui sa va ridicati de pe scaunul de la birou si sa initiati niste controale asupra conditiilor de transport oferite de societatile private de transport calatori. Sunt convins ca stiti ca nu toti isi permit masini personale si ca oamenii sunt obligati sa astepte zeci de minute in statii, sa suporte aglomeratia de nedescris la ore de varf, sa circule cu autovehicule depasite dpdv tehnic de foarte mult timp s.a.m.d.

Poate ar fi cazul sa va indreptati pentru prima data atentia si catre calatori si sa ii lasati in plan secund pe oamenii de afaceri ce obtin, destul de usor s-ar parea, licentele de transport calatori de la Consiliul Judetean.