TNT a început să lucreze alături de scenaristul și regizorul Ridley Scott (“Marţianul”, “Vânătoarea de recompense”, “Alien: Covenant”) pentru a dezvolta o noapte de programe science-fiction. Planurile sunt ca acest program să fie un exemplu pentru seriile şi programe care urmează să fie dezvoltate în viitor, în colaborare cu Scott. Programul este produs de Scott Free Productions în colaborare cu Studio T, ce aparţine Turner, împreună cu Scott și David W. Zucker ("Soţia perfectă", "The Man in the High Castle") care sunt producători executivi și Jordan Sheehan (“The Good Fight”, “The Terror” ) şi Clayton Krueger (“JCVJ”, “Mercy Street”) în calitate de producători co-executivi.

"Încercăm să creăm un bloc de programe plin de povestiri uimitoare, care au făcut din science-fiction un gen atât de iubit", a declarat Sarah Aubrey, vicepreședinte executiv programming pentru TNT. "Ridley Scott a creat unele dintre cele mai bune și cele mai populare filme science-fiction ale tuturor timpurilor și așteptăm cu nerăbdare să aducem fanilor și mai mult din povestirile lui inteligente şi sofisticate".

Unul dintre cei mai importanţi regizori si producători ai lumii, Ridley Scott este cunoscut pentru munca sa în filme precum “Marţianul”, “Vânătoarea de recompense”, “Alien: Covenant” şi “Gladiatorul”. De-a lungul carierei sale, Scott a fost distins cu premii Emmy, Producers Guild of America Awards şi Directors Guild of America Awards. El conduce în prezent companiile RSA și Scott Free Productions.

"Este extraordinar faptul că mi s-a dat posibilitatea de a crea şi dezvolta programe science-fiction, într-o varietate de formate, pentru TNT", a spus Scott. "Acest gen este unul dintre preferatele mele şi există o infinitate de idei originale și inovatoare, pe care așteptăm cu nerăbdare să explorăm alături de TNT. Este foarte interesant pentru noi toţi".

Acest nou program TNT marchează cea de a doua colaborare dintre Riddley Scott şi TNT, primul proiect a fost în 2007, pentru miniseria “Agenţia”.