Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Val de evenimente muzicale la Constanta

Vara asta se anunta una fierbinte pentru constanteni dar si pentru turistii ce se vor afla pe litoral, cel putin din punct de vedere muzi...


Vara asta se anunta una fierbinte pentru constanteni dar si pentru turistii ce se vor afla pe litoral, cel putin din punct de vedere muzical.

Numai putin de trei evenimente muzicale majore urmeaza sa fie organizate la Constanta: Forza ZU, Festivalul Neversea si Media Music Awards.Pe data de 17 iunie cei de la Radio ZU urmeaza sa vina pentru prima data la malul marii pentru a organiza Forza ZU, unul din cele mai mari concerte organizate in ultimii ani in Romania.

"Ține minte: sâmbătă, 17 iunie, Constanța. Aducem cei mai tari artiști din România pe scena Forza ZU. Buzdu și Morar au anunțat locația într-un mod deosebit: au făcut un live pe Facebook și au dat zoom din satelit, până în orașul de la malul mării.", anunta postul de Radio. Conform acestora, evenimentul ar urma sa aiba loc pe Plaja Modern din Constanta.

Ca si pana acum accesul la eveniment va fi gratuit iar lista artistilor va fi, cel mai probabil, una generoasa.Creatorii festivalului UNTOLD vor da startul unui nou eveniment major, de data asta pe malul marii. Neversea Festival va avea loc în Constanța (pe plaja Reyna - Faleza Nord) în perioada 7-9 iulie 2017 și va cuprinde 7 scene. Dua Lipa, Tiësto, Afrojack, Fatboy Slim, KSHMR și Nicky Romero. sunt primii headlineri anunțați. lături de aceștia, vor încânta publicul și Benny Benassi, Danny Avila, Dub FX, Fedde le Grand, Ferry Corsten, Foreign Beggars, Klangkarussell, Lost Frequencies, Mike Perry, Netsky, Rudimental, Sam Feldt, Tujamo, Wilkinson, Zeds Dead.Al doilea val de artiști a fost anunțat, iar printre aceștia se găsesc Nina Kraviz, Sven Vath, Sasha, Gui Borrato, Joris Voorn, Mathias Tanzmann, Butch, Marc Romboy, Dorian Paic, Carola Pisaturo, Einzelkind, Cezar, Dan Andrei, Nico Stojan, Priku, Prâslea, Herodot, Dorisburg, Cab Drivers, Dubtil, SIT, DJ Sprinkles, Mall Grab, Hunee, Soichi Terada, Young Marco, Dekmantel Soundsystem, San Proper, Gerd, Makam, Blond:ish, Jan Blomqvist, HVOB, Nightmares On Wax, Maribou State, Kozo, Rampue, Nicola Cruz, Nu și Thugfucker.

In luna septembrie, organizatorii premiilor muzicale Media Music Awards, singurele premii din Romania ce sunt bazate pe analize detaliate ale numarului de difuzari urmeaza sa vina la Constanta. Desi nu avem un anunt oficial, se pare ca Media Music Awards urmeaza sa aiba loc anul acesta pe data de 7 septembrie la Poarta 1 in Constanta.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS