Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

NOKIA DEVINE CEL MAI MARE OCUPANT DE BIROURI DIN PROVINCIE

Compania NOKIA a demarat in 2015 procesul de relocare a birourilor din Timisoara intr-o singura locatie, in cadrul noului parc de afaceri...


Compania NOKIA a demarat in 2015 procesul de relocare a birourilor din Timisoara intr-o singura locatie, in cadrul noului parc de afaceri Bega Business Park dezvoltat de Bega Grup.

Procesul de relocare si extindere s-a desfasurat in mai multe etape de-a lungul anilor 2015-2017, ajungand in acest moment la o suprafata totala de peste 27.000 m2 inchiriata de NOKIA in cadrul Bega Business Park. Compania devine astfel cel mai mare ocupant de spatii de birouri din afara Bucurestiului.

NOKIA ocupa integral prima cladire a parcului de 15.700 m2, in curs de extindere cu inca 1.420 m2, si a preinchiriat 10.230 m2 in a doua cladire a parcului care urmeaza sa fie livrata in 2018, proces asistat de compania de consultanta imobiliara ACTIV Property Services.

"Bega Business Park este amplasat in zona centrala a municipiului Timisoara, la numai 500 de metri distanta de centrul istoric. Locatia si caracteristicile moderne ale parcului au convins compania NOKIA sa deschida birouri aici, extinse acum la peste 27.000 m2. Succesul reconvertirii primei cladiri a dus la demararea constructiei unei cladiri noi de 14.000 m2, peste 70% din suprafata fiind deja preinchiriata de NOKIA." spune Felicia Vasiu, managerul biroului din Timisoara al ACTIV Property Services.

Bega Business Park este unul dintre principalele proiecte de birouri aflate in derulare in Timisoara, urmand sa includa o suprafata inchiriabila totala de 73.000 m2 la finalizare. Prima cladire a parcului de 15.700 m2 a fost livrata in 2015 prin convertirea unei foste hale in spatii de birouri de clasa A. In prezent este in constructie a doua cladire a parcului, avand 7 etaje si o suprafata inchiriabila de 14.000 m2, cu termen de finalizare prima parte a anului viitor. Parcul este prevazut sa includa alte 3 cladiri similare celei aflate in constructie.  

Piata de birouri din Timisoara a inregistrat o activitate record in ultimul an, cu tranzactii majore de inchiriere insumand peste 45.000 m2. Cererea vine in special din partea companiilor de IT&C, care continua sa se extinda si sa-si consolideze birourile in spatii moderne. Cu un stoc existent avand o suprafata inchiriabila de 185.000 m2, Timisoara este a 3-a piata de birouri ca marime din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS