Materialul de fata aveam de gand sa il folosesc pentru o eventuala editie noua de "In jurul Lumii", doar ca din cauza timpului limitat nu am avut timpul necesar sa incropesc un nou episod.

Cu cateva luni in urma am facut o excursie in Belgia si am avut ocazia sa descopar niste regiuni frumoase, mai ales ca zona era situata la granita cu Germania, fiind mai degraba o zona de munte.

Intr-una din zilele petrecute in aceasta tara am avut ocazia sa ajung in zona Stavelot, mai exact in micul sat, i-as spune eu, Petit Coo. Asezarea este populara pentru cascada Coo dar si parcul de distractii Plopsa Coo. Pe langa acest parc exista si un adventure parc, Coo-Adventure ce le ofera vizitatorilor foarte multe activitati.

Pe langa plimbari cu bicicleta sau cu caiacul pe rau, vizitatorii pot sa se plimbe cu un tractoras intr-o gradina zoologica ceva mai diferita. Biletul costa 7 euro iar vizitatorii au parte de o plimbare de cel putin 30 de minute pe un versant unde au fost amenajate mai multe tipuri de habitat pentru diverse animale.