Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

O altfel de plimbare la gradina zoologica

Materialul de fata aveam de gand sa il folosesc pentru o eventuala editie noua de "In jurul Lumii", doar ca din cauza timpului ...


Materialul de fata aveam de gand sa il folosesc pentru o eventuala editie noua de "In jurul Lumii", doar ca din cauza timpului limitat nu am avut timpul necesar sa incropesc un nou episod.

Cu cateva luni in urma am facut o excursie in Belgia si am avut ocazia sa descopar niste regiuni frumoase, mai ales ca zona era situata la granita cu Germania, fiind mai degraba o zona de munte.

Intr-una din zilele petrecute in aceasta tara am avut ocazia sa ajung in zona Stavelot, mai exact in micul sat, i-as spune eu, Petit Coo. Asezarea este populara pentru cascada Coo dar si parcul de distractii Plopsa Coo. Pe langa acest parc exista si un adventure parc, Coo-Adventure ce le ofera vizitatorilor foarte multe activitati.

Pe langa plimbari cu bicicleta sau cu caiacul pe rau, vizitatorii pot sa se plimbe cu un tractoras intr-o gradina zoologica ceva mai diferita. Biletul costa 7 euro iar vizitatorii au parte de o plimbare de cel putin 30 de minute pe un versant unde au fost amenajate mai multe tipuri de habitat pentru diverse animale.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS