Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Hackerii au spart serverele HBO si au pus mana pe date importane din Game of Thrones

Mai multi hackeri sustin ca au reusit sa sparga serverele HBO si au pus mana pe mai multe episoade nelansate de televiziune, printre care...


Mai multi hackeri sustin ca au reusit sa sparga serverele HBO si au pus mana pe mai multe episoade nelansate de televiziune, printre care si celebrul Game of Thrones.

Pentru a se lauda cu acest lucru, hackerii au trimis un email mai multor organizatii media

Salut umanitatii. Cea mai mare scurgere de informatii din era online are loc acum. Cum se numeste ? Am uitat sa spun. Este vorba despre HBO si Game of Thrones ... !!! Sunteti norocosi sa va aflati printre pionerii care vor asista la descarcarea acestor scurgeri de informatii. Bucurati-va de ele si dati vestea mai departe ! Cine v-a raspandi vestea va avea ocazia sa ne i-a un interviu. 
Pentru a arata ca se tin de cuvant, hackerii au publicat online episoade din Ballers si Room 104 precum si un scenariu dintr-un viitor episod al serialului Game of Thrones.CEO-ul HBO a trimis un email intern angajatilor sai in care sustine ca "orice fel de intruziune de acest gen este perturbatoare, neliniștitoare și deranjanta pentru noi toți".

Cel mai probabil, pe fir vor intra politia si agentii federali din State, insa pana una alta, pregatiti-va de spoilere.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS