Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Leagoo S9 este copia perfecta a lui iPhone X

iPhone X poate reprezenta viitorul iPhone-urilor, dar prețul de peste 1.000 de dolari al telefonului este unul prea scump pentru majorita...


iPhone X poate reprezenta viitorul iPhone-urilor, dar prețul de peste 1.000 de dolari al telefonului este unul prea scump pentru majoritatea portofelelor care nu pot suporta acest cost. Designul său poate fi, de asemenea, polarizant, având în vedere marginile telefonului în partea de sus, care îl fac să pară ca un costum al lui Batman. Cu toate astea există fani ai telefoanelor cu Android care sunt atrasi de acest design iar pentru ei, Leagoo S9 ar putea fi alegerea perfecta.

La prima vedere Leagoo S9 da senzatia unei versiuni mai ieftine pentru iPhone X, venind insa cu caracteristici impresionante cum ar fi afisarea indicatorilor pentru puterea semnalului Wi-Fi, intensitatea semnalului și indicatorii bateriei din dreapta sus a ecranului. Mai mult decat atat daca intoarceți telefonul, aspectul similar al lui S9 cu iPhone X continuă, cu aranjamentul vertical al camerelor din spate și utilizarea continuă a sticlei și a aluminiului.

Citeste mai multe pe www.itmaniatv.com

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS