Trebuie sa recunosc ca multi ani am fost utilizator de Android insa am facut trecerea de aproape doi ani pe iOS. Recunosc insa ca pastrez in continuare si un telefon Android, pentru orice eventualitate... din pacate telefonul sta mai mult nefolosit.

Trecerea la iOS a fost legata in primul rand de dorinta de a avea un telefon performant cu un sistem de operare actualizat la zi si nu unul fragmentat, cu extrem de multe variante si producatori care nu se prea grabesc sa trimita cele mai recente versiuni catre telefoanele vandute.

Diferenta dintre iOS si Android este data de versatilitatea celui din urma, iOS pierzand multe puncte la capitolul user friendly.

Daca ati fost de multe ori in postura in care aveti un numar de telefon public si v-ati trezit cu apeluri de la persoane necunoscute sau chiar ascunse, necesitatea unei cai de a bloca astfel de apeluri e obligatorie.

Daca ai un telefon cu Android, magazinul de aplicatii Google Play este plin de optiuni gratuite. Si pe iOS lista e generoasa dar din nefericire nu toate fac ceea ce cauti. Daca nu vrei sa folosesti o aplicatie exista variante din sistemul de operare care te pot ajuta.

Citeste continuarea pe www.itmaniatv.com