Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Unsane, filmul regizorului Steven Soderbergh filmat cu iPhone

În acest moment, oamenii care urmăresc industria cinematografica știu la ce sa se astepte atunci când un regizor anunta că se retrage. St...


În acest moment, oamenii care urmăresc industria cinematografica știu la ce sa se astepte atunci când un regizor anunta că se retrage. Steven Soderbergh a declarat că se retrage din producția de filme în 2013, dar s-a întors la marele ecran pentru filmul din 2017, Logan Lucky. De asemenea, a rămas activ în televiziune cu The Knick și Mosaic, iar acum s-a întors cu filmul de groază Unsane.

Se pare că de fapt iesirea la pensie a insemnat pentru regizor abordarea unei  noi idei de tehnologie sau de filmare pe care dorește să o exploreze. Cu Unsane, acea tehnologie este … iPhone-ul.

În Unsane, protagonista interpretata de Claire Foy (The Crown, Wolf Hall) se ocupă de un stalker digital care nu o lăsa în pace. Încercările ei de a obtine ajutorul autoritatilor conduc la sechestrarea ei într-o instituție, într-un complot „Cine este cu adevărat nebun aici” ?

Vezi trailerul filmului pe www.itmaniatv.com

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS