Popularitatea televizoarelor smart este din ce in ce mai mare in randul romanilor si implicit creste si interesul pentru aplicatiile dedicate.

Daca sunteti abonat la un seriviciu de videostreaming, cel mai probabil una din deciziile de a avea un astfel de abonament este legata si de disponibilitatea pe televizor.

Cei de la Digital Antena TV Group au anuntat ca utilizatorii platformei Antena Play au la dispozitie o aplicatie pentru o serie de televizoare smart ce au sistem de operare Android TV. Este  vorba despre televizoare Philips si Sony, lansate cu acest sistem de operare. Compania completeaza astfel oferta de dispozitive compatibile.

Aplicația pentru noua generație de televizoare inteligente cu Android TV poate fi descarcată din Google Play. Antena Play este disponibila pe urmatoarele dispozitive:

- Smart TV Philips și Sony
- Samsung Smart TV
- Smartphone și Tabletă cu Android
- iPhone și iPad
- Desktop și Laptop

Gusti Roman, Head of Digital Antena TV Group:

„Popularitatea televizoarelor Smart este într-o continua creștere de aceea este important să avem un produs care să răspundă nevoilor abonaților noștri. AntenaPlay este un produs care oferă foarte mult conținut video (servicii video-on-demand și canale live) și este necesară updatarea constantă a aplicației disponibilă pe toate device-urile. În prezent găsiti noua aplicație pe Philips și Sony Smart TV cu sistem de operare Android TV și se află în curs de up-grade aplicația AntenaPlay pentru televizoarele Samsung Smart TV cu sistem de operare Tizen (data estimată de lansare martie 2018) și televizoarele LG cu sistem de operare WebOS (data estimată de lansare finalul lunii martie 2018).”

Antena Play ofera transmisia LIVE a 9 canale tv precum si editiile integrale ale emisiunilor din trustul Antena Group. Costul lunar al abonamentului pentru serviciu este de 10 lei.