AFTERHILLS, cel mai mare festival în aer liber din regiunea Moldovei, are loc la 6 kilometri de centrul Iașiului, la ieșirea spre E85, în perioada 31 mai – 3 iunie. Ediția de anul acesta, #dreamers2018, vine cu o serie de noutăți și de premiere, precum și cu un line-up alcătuit din 150 de artiști internaționali și români care vor face ca cele nouă scene să vibreze.

„Ediția #dreamers2018 este despre oameni, despre bucuria de a dansa și de a visa sub cerul liber, despre libertate și emoție. Cele nouă scene, zonele de relaxare și instalațiile artiștilor vizuali se aliniază conceptului #dreamers2018, astfel încât să redăm cât mai bine atmosfera de vis pe care o promitem și anul acesta”, declară Ovidiu Biber, cofondator AFTERHILLS.

Pe scena AFTERHILLS 2018 vor urca peste 150 de artiști din cele mai populare genuri ale momentului. Cele nouă scene de anul acesta sunt Mainstage, The Shed, Techno, The Apartment, Boombox, Kaze, Essence, Silent Disco și Comedy – acestea fiind gândite să acopere toate preferințele muzicale ale publicului, de la o nișă la alta.


Preturile abonamentelor sunt de 470 RON si sunt disponibile online pe site-ul evenimentului.

Citeste continuarea pe www.mb-radio.org