Campania promotionala "Vodafone te sarbatoreste" prin care utilizatorii aplicatiei My Vodafone erau rasplatiti cu premii zilnice si puteau sa se inscrie la tragerea la sorti pentru a castiga un automobil s-a incheiat recent prin organizarea unei a doua extrageri dupa ce Vodafone a constatat ca softul a folosit a dat o eroare si a desemnat un castigator gresit.

Ca urmare a succesului avut de concurs Vodafone anunta continuarea campaniei, de data aceasta cu noi premii disponibile.

Campania „Vodafone te sarbatoreste” continua prin rasplatirea tuturor utilizatorilor aplicatiei My Vodafone - clienti persoane fizice care utilizeaza cartele preplatite si abonamente Vodafone, persoane juridice, precum si utilizatori ai altor retele mobile – cu un Samsung Galaxy S9 pe zi impreuna cu un abonament Super Red 30 gratuit pentru un an, precum si cu diverse alte premii zilnice.

Pana pe 7 iunie 2018, orice utilizator eligibil poate castiga un premiu zilnic accesand sectiunea dedicata din aplicatie si invartind roata norocului. Pentru ca utilizatorii altor retele mobile sa poata castiga marele premiu zilnic constand intr-un Samsung Galaxy S9 impreuna cu un abonament gratuit Super Red 30 pentru un an, acestia trebuie sa isi porteze numarul de telefon in Supernet 4.5G. Campania este conceputa pentru a sarbatori in continuare alaturi de clienti recentele certificari obtinute de Supernet 4.5G de cea mai buna retea, din partea auditorului P3 Communications, si de cea mai rapida retea 4G, din partea Ookla.

Pe langa marele premiu zilnic, campania „Vodafone te sarbatoreste” ofera o gama variata de premii, de la reduceri pentru excursii, la boxe portabile, casti, incarcatoare, bratari fitness, reduceri pentru dispozitive si accesorii disponibile in magazinul online, precum si reduceri la carti, pachete gratuite de trafic de date, acces gratuit in aplicatia de muzica Zonga. Lista completa a premiilor este disponibila in regulamentul campaniei.

In primele trei luni ale anului 2018, numarul utilizatorilor unici ai aplicatiei My Vodafone a crescut cu 140%. Noua versiune a aplicatiei are un design modern si intuitiv, care faciliteaza accesarea optiunilor de verificare a costurilor, de plata a facturilor sau de reincarcare a unei cartele preplatite. Mai mult decat atat, utilizatorii beneficiaza de reduceri la o gama variata de produse si servicii, precum produse electrocasnice si IT, calatorii, timp liber, imbracaminte, incaltaminte, servicii medicale etc. Ofertele sunt actualizate in fiecare luna pentru a acoperi cat mai multe tipuri de nevoi ale clientilor.

My Vodafone poate fi utilizata gratuit atat in tara, cat si in strainatate, deoarece traficul de date necesar accesarii aplicatiei nu este tarifat. Aplicatia este disponibila gratuit pentru dispozitivele iOS si Android.