Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Ce activitati a pregatit Ministerul Apararii Nationale de 1 iunie pentru copii

Ministerul Apărării Naționale organizează si in acest an o serie de manifestări dedicate Zilei internaționale a copiilor. Astfel, joi, ...


Ministerul Apărării Naționale organizează si in acest an o serie de manifestări dedicate Zilei internaționale a copiilor.

Astfel, joi, 31 mai, începând cu ora 10.00, pentru copiii personalului armatei decedat sau rănit în urma participării la acțiuni militare în teatrele de operații sau acțiuni militare interne, va avea loc evenimentul special Mândru de părinții mei, la Divertiland Playland, din Capitală.

Copiii se vor putea distra în cadrul atracțiilor parcului, pe pârtia de schi, derdeluș, pista de karting, pe peretele de escalade, vor putea participa la curse cu obstacole, bungee dome, jocuri gonflabile sau în cadrul piscinei cu bile, vor putea juca air hockey și ping pong.

Sursa foto: Adevarul


Evenimentul, aflat la cea de-a 9 ediție, este organizat în acest an de Direcția calitatea vieții personalului, în parteneriat cu Divertiland Playland și cu sprijinul Companiei Naționale Romtehnica S.A.

De asemenea, vineri, 1 iunie, între orele 10.00 și 14.00, Muzeul Militar Național “Ferdinand I” va găzdui manifestarea dedicată Zilei copilului intitulată Copii, Tradiție, Istorie Militară. Asociațiile de copii și tineret vor participa la activități cu caracter educativ și sportiv, întreceri și jocuri dedicate micilor cercetași. Cu acest prilej, va fi inaugurată mini-expoziția temporară “Exponatul lunii”, unde vor fi prezentate obiecte legate de istoria mișcării de cercetași din România.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS