Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Personajele tale preferate din The Vampire Diaries se intorc

Ce lipsea din viața fanilor serialelor cu vampiri în ultimul timp? Jurnalele Vampirilor, evident. Nu-i asa ca va lipsesc acei frați Salva...


Ce lipsea din viața fanilor serialelor cu vampiri în ultimul timp? Jurnalele Vampirilor, evident. Nu-i asa ca va lipsesc acei frați Salvatore ?

Dar există o speranță. Cei de la E raportează că The CW a confirmat o continuare pentru The Vampire Diaires si Originals numită Legacy și aceasta este cea mai bună veste pe care fanii serialelor cu vampiri au rimitam auzit-o în SO.

Serialul "Moștenirea" a fost anunțat, de fapt, în martie, dar mai multe detalii au fost dezvăluite în cele din urmă. Show-ul se va concentra pe Hope Mikaelson - fiica hibridă de vampir-vrăjitoare-vârcolac a lui Hayley Marshall-Kenner și Klaus Mikaelson - și timpul petrecut la o școală pentru persoane cu puteri supranaturale, Școala Salvatore pentru tineri și talentați.

Dar cea mai bună parte abia acum urmeaza! O grămadă de membri ai casting-ului  original se vor întoarce, inclusiv Aria Shahghasemi și Matt Davis (AKA Landon și Alaric).

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS