Spre deosebire de anul trecut cand Pro TV a difuzat primul sezon din Vocea Romaniei Junior din luna februarie, anul acesta emisiunea de talente muzicale va fi difuzata in sezonul de vara.

De regula vara este un tronson mai relaxat iar programarea talent-show-ului cu copii ar putea insemna o schimbare de strategie a postului PRO TV.

Schimbarea poate fi motivata si de faptul ca emisiunea va fi difuzata tot vineri, ca si emisiunile de top Vocea Romaniei (difuzata toamna) si Romanii au talent (iarna-primavara).

Cel de-al doilea sezon Vocea României Junior începe vineri, 8 iunie, la PRO TV. În fiecare săptămână, de la 20:30, Andra, Moga și INNA vor descoperi voci formidabile, pentru care vor lupta cu toate armele, totul pentru a-și forma cele mai puternice echipe.

Mihai Bobonete și Robert Tudor, prezentatorii show-ului, le promit telespectatorilor un spectacol plin de distracție și emoție, cu voci impresionante. ”Cred că Vocea României Junior este cea mai bună variantă a unei seri de vineri petrecute în familie. Veți vedea momente amuzante, momente înduioșătoare, copii talentați, părinți încordați, juriu excelent și doi prezentatori unicat”, a spus Mihai Bobonete.

Robert Tudor a trăit emoții incredibile la filmări și recunoaște că multe voci pe care le-a auzit i-au dat fiori: ”Ne-am distrat la filmările pentru cel de-al doilea sezon Vocea României Junior, iar acest lucru îl veți vedea începând din 8 iunie. Pe lângă asta, am trăit niște emoții care pot fi greu de descris și am cunosc foarte mulți copii cu voci care îți dau fiori. O sa fie un sezon magic și îmi doresc ca toți cei care-l vor urmări să simtă exact ce am simțit noi și să rezoneze cu fiecare poveste, cu fiecare moment și cu fiecare decizie pe care antrenorii o vor lua”.

Care sunt primele voci care vor răsuna în platoul Vocea României Junior și cum vor reacționa INNA, Andra și Marius Moga la auzul lor, vedem începând de vineri, 8 iunie, de la ora 20:30, la Vocea României Junior.