Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Vodafone lanseaza aplicatia Netprimesti cu ajutorul careia puteti acumula bonusuri pentru traficul de internet

Vodafone Romania le ofera tuturor clientilor persoane fizice, abonati sau utilizatori ai serviciilor preplatite, posibilitatea de a primi...


Vodafone Romania le ofera tuturor clientilor persoane fizice, abonati sau utilizatori ai serviciilor preplatite, posibilitatea de a primi bonusuri de date in reteaua Supernet 4.5G, calculate in functie de traficul de date inregistrat atat de ei insisi, cat si de alti utilizatori, indiferent de reteaua in care se afla acestia.

Oferta permite clientilor Vodafone sa acumuleze bonusuri utilizand aplicatia NetPrimesti, disponibila in Google Play si App Store.

In cadrul aplicatiei, utilizatorii pot initia sau se pot alatura unui grup de pana la sapte persoane, membri ai familiei sau prieteni, traficul de date al tuturor cumulandu-se pe o perioada de 15 zile. Bonusul de date astfel calculat pe baza traficului total este adaugat direct in conturile clientilor Vodafone persoane fizice din grupul respectiv, utilizatori ai serviciilor preplatite si abonati, si este valabil 15 zile. Un bonus acumulat in acest fel poate ajunge, pentru un beneficiar, pana la 25 GB la fiecare 15 zile si pana la 50 GB pe luna.

Utilizatorii serviciilor mobile din alte retele, precum si clientii Vodafone Romania persoane juridice pot, de asemenea, sa se alature unor grupuri create prin aplicatia NetPrimesti si sa contribuie la bonusurile primite de clientii Vodafone persoane fizice.
In plus, clientii Vodafone Romania primesc un bonus de 10 GB, acordat o singura data, la prima inscriere intr-un grup creat in aplicatia NetPrimesti, numit „Smart Family".

„Prin aceasta noua oferta, ne consolidam cele doua directii strategice de business, digitalizarea si extinderea portofoliului prin adaugarea de optiuni adaptate pentru familii si grupuri de prieteni. Le oferim astfel clientilor nostri un nou instrument digital care le permite sa se bucure de servicii de comunicatii in cea mai buna retea, alaturi de familiile lor si de cei dragi”, a declarat Mostafa El Beltagy, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.

Noua oferta este valabila pana in 15 iunie 2018. Aplicatia NetPrimesti este disponibila intr-o versiune mai complexa, care permite mai mult decat simpla masurare a traficului de date. Odata instalata, aplicatia calculeaza consumul de date cumulat al tuturor utilizatorilor dintr-un grup.

Detaliile campaniei, regulile de configurare a unui grup si de adaugare a unor membri noi sunt disponibile pe site-ul companiei.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS